Huisregels

Het ontmoetingsplek voor Marokkanen op het internet


Maroc Chat
MarocChat.NL kent zoals elk ander chat en dating platform een aantal huisregels. Op Maroc Chat willen wij een aantal van deze regels onderstrepen, daar deze vaak overtreden worden.

1. Het aanmaken van verschillende account`s is niet toegestaan.
2. Gebruik op de maroc chat een chatnaam, avatar en profielinformatie die niet beledigend of sexueel/erotisch getint is.
4. Het is niet toegestaan pornografisch materiaal en/of links te plaatsen.
5. Racisme, schelden, ruzie maken en kwetsende gedrag ten opzichte van andere chatters in de chatbox chat wordt niet getolereerd. 6. Promotie van en chatten over alle soorten verdovende middelen en (soft)drugs zoals bijvoorbeeld wiet is niet toegestaan.
7. Het is niet toegestaan de chatbox zonder expliciete toestemming te gebruiken voor persoonlijke- of zakelijke promotie- en reclamedoeleinden of het aanbieden van persoonlijke of zakelijke diensten en producten.
8. Chatten met een minderjarige over sex, zowel in de publieke chatkamers als 1-op-1 prive, is niet toegestaan. (Bij een vastgestelde overtreding hiervan kan Maroc Chat besluiten aangifte te doen bij Politie/Justitie)
9. Chatten op de MarocChat.NL chatbox via een VPN- of Proxyverbinding is niet toegestaan.
10. Chatten met een minderjarige over sex, zowel in de publieke chatkamers als 1-op-1 prive, is niet toegestaan.

Verder kan de Moderator berichten en/of topics aanvullend op deze policy naar eigen inzicht beoordelen, als deze policy niet in een situatie voorziet.

Algemene tips Online Dating
1. Geeft nooit uw persoonlijke gegevens mee aan onbekenden, hoe goed u ze ook denkt te kennen.
2. Ga altijd op uw gevoel af. Voelt iets niet goed aan? Laat het dan voor wat het is en kijk verder.
3. Mocht e-mail contact echt nodig zijn, gebruik dan een neppe e-mail account.
5. Spreekt nooit in privé af! Het in privé afspreken en afzonderen kan leiden tot ongewenste seksuele intimidatie en omgangsvormen. Als je toch wilt afspreken doe dit dan altijd op een openbare plek.

MarocChat.nl specifieke tips:
1. Houdt uw ogen open voor gebruikers die niks anders doen dan oproepen plaatsen met betrekking tot dating.
2. Kijk uit met gebruikers die gelijk oproepen tot privé contact via e-mail/telefoon en direct willen ontmoeten.
3. Wees voorzichtig met het uitwisselen van foto's. Deze kunnen gebruikt worden om u zwart te maken.
4. Accepteer geen bestanden van de persoon waarmee u spreekt, ook al betreft het zijn foto of gegevens. De kans bestaat dat zo`n bestand besmet is met een virus waardoor uw privé gegevens in de handen van deze persoon komen.
5. Kijk tevens ook uit met vrouwelijke gebruikers die een "vrouw" zoeken voor hun "broer". Ook hier geldt dat u voorzichtig moet zijn zoals reeds hierboven aangegeven.

De beheerders en moderators van Marocchat.nl chat verrichten veel inspanning in het mogelijk maken en ondersteunen van een online dating en chat platform voor Marokkaanse gebruikters op maroc chat. Weet echter dat u als gebruiker altijd verantwoordelijk bent voor uw eigen handelen en de gevolgen hiervan.

Mocht u tegen verdachte zaken aanlopen waarschuw dan direct een moderator.